Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z korzenia mniszka lekarskiego

Taraxacum Officinale Root Extract

Mniszek lekarski, nazywany jest inaczej pospolitym. W Polsce uchodzi za bardzo popularną roślinę, występującą na całym niżu i w niższych położeniach górskich. Surowcem są liście, kwiaty i korzenie. Szczególne zastosowanie w kosmetyce posiada korzeń mniszka lekarskiego . Zawiera on liczne substancje czynne – kwasy organiczne, witaminy i sole mineralne.

Przyspiesza regenerację zmian skórnych
Łagodzi zmiany zapalne
Działa antyoksydacyjnie, przeciwstarzeniowo
Zmniejsza blizny potrądzikowe

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top