Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z korzenia żywokostu

INCI: Symphytum Officinale Root Extract

W Polsce jest rośliną pospolitą, rosnącą na terenie całego kraju. Surowcem kosmetycznym jest korzeń żywokostu. Zawiera on biologicznie aktywną alantoinę, przez co produkty z żywokostem polecane są najczęściej w produktach łagodzących. Ponadto, zawiera on śluzy, garbniki i inne.
Przyspiesza i stymuluje regenerację skóry
Łagodzi podrażnienia
Pobudza mechanizmy obronne
Nawilża i regeneruje suche włosy

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top