Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z kwiatów lawendy

INCI: Lavandula Angustifolia Extract

Ekstrakt znany od czasów starożytnych, kiedy kwiaty lawendy wykorzystywano jako ochronę przed ukąszeniami owadów. Chętnie wykorzystywany w aromaterapii, ze względu na piękny zapach oraz liczne właściwości pielęgnacyjne. Zawiera wiele antyoksydantów, które chronią skórę przed negatywnym wpływem wolnych rodników.

Koi i łagodzi podrażnienia
Przyspiesza regenerację skóry
Zapobiega powstawaniu blizn
Łagodzi objawy egzemy

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top