Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z ziela krwawnika pospolitego

INCI: Achillea Millefolium Extract

Krwawnik spotkać można najczęściej na łąkach, nieużytkach i obrzeżach dróg. Od wieków wykorzystywany jest jako roślina lecznicza. W kosmetyce surowcem jest przede wszystkim ziele krwawnika, zebrane w czasie kwitnienia. Zawiera ono olejek eteryczny, flawonoidy, garbniki, sole mineralne i inne. 

Przyspiesza regenerację
Wykazuje działanie ściągające
Łagodzi podrażnienia
Wzmacnia naczynia krwionośne

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top