Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Arbutyna

INCI: Alpha-Arbutin

To związek pochodzenia roślinnego, którego najbogatszym źródłem są liście borówki brusznicy. To jeden z najcenniejszych składników kosmetycznych o działaniu depigmentacyjnym. Składnik ten znaleźć można w produktach do skóry z przebarwieniami, z trądzikiem lub naczynkami.
Rozjaśnia przebarwienia
Poprawia koloryt skóry
Przyspiesza regenerację

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top