Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z kwiatów robinii akacjowej

INCI: Robinia Pseudoacacia Flower Extract

Zwana potocznie akacją, robinia akacjowa to drzewo pochodzące z Ameryki Północnej. Oprócz ładnego wyglądu, kwiat akacji zasługuje na uwagę nie tylko ze względu na miodowy aromat, ale także właściwości pielęgnacyjno-lecznicze. W kosmetyce stosuje się głównie ekstrakt z kwiatów robinii akacjowej który wykazuje szereg pozytywnych właściwości na skórę.

Wygładza zmarszczki
Poprawia koloryt skóry
Nawilża
Spowalnia procesy starzenia

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top