Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z kwiatu koniczyny czerwonej

INCI: Trifolium Pratense (Red Clover) Extract

W Polsce rośnie dziko jej 20 gatunków, a 5 z nich jest uprawianych. Z pachnących kwiatów otrzymuje się olejek lub ekstrakt stosowany w branży kosmetycznej. Ekstrakt z koniczyny czerwonej zawiera izoflawony (rodzaj fitoestrogenu), flawonoidy, barwniki antocyjanowe, kwasy fenolowe, garbniki oraz witaminy C i E.

Wzmacnia naczynia krwionośne
Ujędrnia i uelastycznia
Zmniejsza łojotok
Przyspiesza regenerację skóry

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top