Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z tymianku pospolitego

INCI: Thymus Vulgaris Extract

Tymianek pospolity to roślina, której wykorzystywanymi surowcami są liście i kwiaty. Jednymi z cenniejszych substancji tej rośliny są tymol i karwakrol, które mają zastosowanie w farmacji. Tymianek znajduje również bardzo szerokie zastosowanie w kosmetyce.

Hamuje namnażanie się bakterii
Przyspiesza regenerację zmian skórnych
Działa ściągająco
Redukuje wypryski

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top