Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z ziela owsa

INCI: Avena Sativa Straw Extract

Owies zwyczajny należy do rodziny traw. Stosowany zarówno w kuchni, jak i w lecznictwie i kosmetykach.  Cenne substancje, dzięki którym owies zawdzięcza swoje właściwości to między innymi: błonnik, białka, węglowodany oraz liczne związki mineralne. Składnik ten, dzięki szerokim właściwościom, wykorzystywany jest także w wielu produktach kosmetycznych.

Jest silnym przeciwutelniaczem
Działa przeciwzmarszczkowo
Łagodzi alergie, egzemy, podrażnienia skórne
Nadaje skórze miękkość, gładkość i elastyczność

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top