Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt ze świetlika łąkowego

INCI: Euphrasia Officinalis Extract

Świetlik łąkowy występuje na całym obszarze Europy, a w Polsce jest rośliną pospolitą. Zawiera dużo garbników, a jego ziele fenolokwasy, garbniki, olejek eteryczny i wiele innych cennych  substancji. Z powodzeniem wykorzystuje się go w produktach do pielęgnacji okolicy oczu. 

Działa łagodząco
Działa ściągająco
Przyspiesza regenerację podrażnionej skóry
Łagodzi objawy alergii

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top