Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Inulina

INCI: Inulin

Jest naturalnie występującym cukrem. W przyrodzie można ją znaleźć w wielu kwiatach, warzywach czy ziołach. Najczęściej jest jednak pozyskiwana z cykorii, która zawiera jej aż 68%. Inulina znalazła zastosowanie w wielu dziedzinach, ale jako naturalny i ekologiczny prebiotyk najbardziej ceniona jest w przemyśle spożywczym i kosmetycznym. 

Humektant, intensywnie nawilża
Wspomaga rozwój przyjaznych dla skóry drobnoustrojów
Wzmacnia naturalną barierę ochronną
Łagodzi podrażnienia

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top