Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Masło Shea

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

Inaczej masło karite. Jest to olej wytłaczany z owoców afrykańskiego drzewa masłosza. Powszechnie stosuje się go zarówno w gastronomii jako naturalny olej do smażenia, jak i w kosmetyce jako cenny składnik produktów do pielęgnacji twarzy, ciała i włosów. Surowiec ten zawiera między innymi duże ilości kwasów tłuszczowych, fitosteroli, witamin oraz antyoksydantów. Wszechstronne działanie masła Shea sprawia, że jest traktowane jako remedium na wiele problemów skórnych.

Zmiękcza naskórek
Łagodzi zaczerwienienia
Redukuje swędzenie
Intensywnie wygładza

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top