Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Mleczan sodu

INCI: Sodium Lactate

Otrzymuje się go podczas naturalnej fermenctacji cukrów pod wpływem bakterii kwasu mlekowego. Występuje on również naturalnie w naszej skórze, jest jedynym ze składników NMF (naturalnego czynnika nawilżającego). Ze względu na swoje właściwości i naturalne pochodzenie, składnik ten ma szerokie zastosowanie w kosmetyce. 

Silnie nawilża skórę (humektant)
Łagodzi podrażnienia
Działa zmiękczająco
Reguluje pH

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top