Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej arganowy

INCI: Argania Spinosa Kernel Oil

Nazywany inaczej “złotem Maroka”. Pozyskiwany z owoców drzewa arganowego, rosnącego w południowo-zachodnim Maroko. Ma bardzo bogaty skład. Zawiera między innymi niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy, fitosterole, polifenole. Olej ten stosuje się często w celach spożywczych, ale przede wszystkim znajduje zastosowanie w farmacji i kosmetyce. 

Działa przeciwzmarszczkowo
Regeneruje
Łagodzi podrażnienia
Poprawia jędrność i elastyczność skóry

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top