Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej rycynowy

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Surowcem do pozyskania tego cennego oleju są nasiona rącznika pospolitego. Jest to jeden z najbardziej znanych olejów do stosowania w celach kosmetycznych. Zawiera cenne kwasy tłuszczowe i rozpuszczalne w tłuszczach witaminy A i E. Można go stosować na skórę twarzy, jak i całego ciała. Najczęściej spotykamy jest w produktach typu kremy, balsamy, kosmetyki do włosów i paznokci. 

Regeneruje i wzmacnia włosy
Hamuje wypadanie
Wzmacnia i utwardza płytkę paznokcia
Nawilża i wygładza skórę

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top