Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z czarnuszki

INCI: Nigella Sativa Seed Oil

Nasiona czarnuszki to skarbnica ponad 100 związków aktywnych wykazujących szereg właściwości. Wytłaczany z nasion olej stanowi cenny surowiec kosmetyczny. Zawiera dużą ilość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin A, C, E, steroli i mikroelementów. Posiada doskonałe właściwości pielęgnacyjne na skórę, włosy i paznokcie.

Ogranicza wypadanie włosów
Intensywnie regeneruje
Intensywnie regeneruje
Intensywnie regeneruje

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top