Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z kiełków pszenicy

INCI: Triticum Vulgare Germ Oil

Otrzymywany z zarodków ziaren pszenicy. Bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminę E, której zawartość jest największa wśród wszystkich olejów roślinnych. Ponadto, zawiera witaminy z grupy B, fitosterole i minerały. Używany w profilaktyce rozstępów, do masażu oraz w pielęgnacji włosów i paznokci. 

Łagodzi podrażnienia
Zapobiega utracie wody
Jest silnym przeciwutleniaczem
Wygładza i uelastycznia skórę

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top