Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z nasion malin

INCI: Rubus Idaeus Seed Oil

Tłoczony na zimno z małych pestek owoców maliny właściwej. Bogaty w wielonienasycone kwasy tłuszczowe, flawonoidy, a także karotenoidy. Duża ilość wartościowych substancji wpływa na poprawę kondycji skóry oraz włosów. Zaliczany do olejów szybkoschnących, nie tworzy na powierzchni skóry niekomfortowego filmu. Ma uniwersalne zastosowanie, sprawdzi się w pielęgnacji twarzy, ciała jak i włosów. 

Wzmacnia barierę hydrolipidową
Zapobiega utracie wody
Ujędrnia i uelastycznia skórę
Działa antyoksydacyjnie

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top