Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z pestek moreli

INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil

Otrzymywany w procesie tłoczenia nasion owoców moreli zwyczajnej. Obfituje on głównie w nienasycone kwasy tłuszczowe, jest źródłem związków bioaktywnych – silnych antyoksydantów i fitosteroli. Olej z pestek moreli polecany jest do każdego typu cery, sprawdzi się zarówno w pielęgnacji skóry, jak i włosów, dorosłych oraz dzieci. 

Zmiękcza i wygładza skórę
Nawilża
Regeneruje uszkodzoną skórę
Hamuje powstawanie zmarszczek

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top