Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olejek cynamonowy

INCI: Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil

Olejek eteryczny pozyskiwany w procesie destylacji kory cynamonowca. Wykorzystywany jest w aromaterapii, a także jako dodatek w kosmetykach pielęgnacyjnych. Charakteryzuje się słodko-korzennym zapachem. 

Działa rozgrzewająco i ściągająco
Pobudza krążenie
Działa antycellulitowo
Relaksuje

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top