Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olejek lawendowy

INCI: Lavandula Angustifolia Oil

Olejek eteryczny pozyskiwany w procesie destylacji kwiatów lawendy. Składa się z ponad 300 związków, a najważniejsze z nich to linalol i octan linalilu. Wykorzystywany jest w aromaterapii, a także jako dodatek w kosmetykach pielęgnacyjnych. Charakteryzuje się intensywnym kwiatowo-ziołowym zapachem.

Reguluje wydzielanie sebum
Przyspiesza regenerację naskórka
Odpręża i rozluźnia
Działa przeciwłupieżowo

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top