Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z liści rozmarynu

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

W stanie dzikim występuje w rejonie Morza Śródziemnego. Jest uznawana za roślinę ozdobną. W lecznictwie i kosmetyce wykorzystuje się jej liście i ziele, które jest też stosowane jako przyprawa kuchenna. Ponadto kwiaty rozmarynu służą do pozyskiwania olejku eterycznego, zawierającego cenne substancje. Cała roślina wydziela aromatyczny zapach przypominający jednocześnie kamforę i kadziło.

Hamuje wypadanie włosów
Stymuluje wzrost włosów
Działa ujędrniająco
Hamuje rozwój mikroorganizmów

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top