Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z nasion lnu

INCI: Linum Usitatissimum Seed Extract

Jednoroczna roślina z rodziny lnowatych. Prawdopodobnie pochodzi z Azji Mniejszej, w Polsce jest rośliną uprawną. Do celów leczni wykorzystuje się nasiona lnu oraz olej lniany. Nasiona, zwane inaczej siemieniem lnianym, również wykorzystywane są w przemyśle kosmetycznym.

Nawilża
Regeneruje
Pobudza porost włosów
Zapobiega wypadaniu włosów

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top