Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z wiesiołka

INCI: Oenothera Biennis Seed Oil

Wiesiołek jest dość niepozorną rośliną, która dość powszechnie występuje w naszym kraju rosnąc dziko na łąkach, polach czy lasach. Obok rzepaku, słonecznika czy oliwek jest jedną z najbardziej bogatych w tłuszcze rośliną. Wytłaczany z nasion olej jest przede wszystkim cennym źródłem kwasu omega-6. Zawiera ponadto duże ilości witaminy E i F. Jest jednym bardzo częstym składnikiem kosmetyków na skórę czy też włosy. Szczególnie polecany jest przy problemach skórnych, takich jak egzema, łuszczyca, łupież. 

Uelastycznia skórę
Łagodzi podrażnienia
Intensywnie nawilża
Redukuje łuszczenie

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top