Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej ze słodkich migdałów

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Pozyskiwany w trakcie tłoczenia nasion drzewa migdałowego. Zawiera duże ilości kwasu oleinowego i linolowego, minerały oraz witaminy A,D,E i z grupy B. Bardzo dobrze się wchłania, nie pozostawiać efektu tłustości. Jest dobrze tolerowany przez każdy typ cery, nie powoduje podrażnień. Z tego względu jest pożądanym składnikiem szczególnie produktów przeznaczonych do pielęgnacji i higieny dzieci oraz osób ze skórą wrażliwą. 

Intensywnie nawilża
Łagodzi podrażnienia
Uelastycznia i wygładza skórę
Działa przeciwstarzeniowo

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top