🤩 Z kodem WEEKEND rabat na cały sklep -20%
Promocje
Menu
Produkty
Szukaj

INCI: Isoamyl Laurate

Laurynian izoamylu

To ekologiczny składnik otrzymywany z nasion pszenicy i oleju kokosowego. Wielofunkcyjny surowiec który w kosmetyku rolę emolientu, substancji konsystencjonotwórczej, regulatora lepkości, rozpuszczalnika i substancji zapachowej. Wykazuje się niskim działaniem komedogennym. Laurynian izoamylu nabłyszcza, zmiękcza i wygładza skórę.  Jest również bezpieczny dla kobiet w ciąży.

Scroll to Top