Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Allantonina

INCI: Allantoin

To pochodna mocznika, produkt przemiany białek. Otrzymywana jest drogą syntetyczną lub pozyskiwana z roślin strączkowych, łupin owoców kasztanowca, łusek ryżu lub kiełków zbóż. Składnik ten znaleźć można w wielu produktach kosmetycznych, skierowanych zwłaszcza do skór suchych, podrażnionych. 

Stymuluje wzrost i podział komórek
Przyspiesza regenerację skóry
Wygładza i przeciwdziała pęknięciom
Koi i łagodzi podrażnienia

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top