Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z liści babki lancetowatej

INCI: Plantago Lanceolata Leaf Extract

Roślina wieloletnia, gatunek ten występuje powszechnie w Europie i Azji. Surowcem są liście. Substancje czynne występujące w babce to śluzy, pektyny, garbniki, sole mineralne i kwasy. Roślina ta znalazła zastosowanie w branży kosmetycznej z uwagi na swoje szerokie właściwości pielęgnacyjne.

Łagodzi podrażnienia
Zmniejsza obrzęki
Przyspiesza regenerację skóry
Działa antyseptycznie i ściągająco

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top