Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z kwiatów malwy

INCI: Malva Sylvestris Flower Extract

Inaczej prawoślaz leśny, należący do rodziny ślazowatych. Surowcem są korony, korzenie i liście. Korzenie w formie sproszkowanej, a także liście bogate w śluz stosowane są głównie w fitoterapii. Prawoślaz wykorzystywany jest w preparatach o działaniu przeciwkaszlowym i osłaniającym, wykorzystuje się go także do barwienia produktów spożywczych. W branży kosmetycznej wykorzystuje się głównie ekstrakt z kwiatów, bogaty w śluzy i  antocyjany.

Łagodzi podrażnienia
Regeneruje i zmiękcza skórę
Intensywnie nawilża

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top