Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Hydrolat z aloesu

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Water

Jeden z najpopularniejszych składników kosmetycznych o działaniu pielęgnacyjnym i leczniczym, znany od tysięcy lat. Aloes to roślina rozpowszechniona w klimatach półpustynnych, ale także możliwa do uprawy w warunkach sztucznych, a nawet domowych. Skład chemiczny aloesu jest cennym źródłem składników mineralnych, aminokwasów, witamin, kwasów organicznych, enzymów i wielu innych.  Składnik ten znajduje zastosowanie we wszystkich rodzajach produktów kosmetycznych.

Nawilża
Wygładza
Ujędrnia skórę
Przyspiesza regenerację

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top