Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Hydrolat z kocanki włoskiej

INCI: Helichrysum Italicum (Immortelle) Flower Water

Jest rośliną zieloną o żółtych kwiatach, która od wieków była wykorzystywana zarówno w kuchni jako przyprawa, jak i w kosmetyce. W zależności od technologii i części rośliny, można uzyskać z niej olej, olejek eteryczny lub hydrolat. Wydziela silny zapach, któremu zawdzięcza swoją drugą nazwę – curry plant (aromat podobny do indyjskiej mieszanki przypraw).

Ma właściwości antyoksydacyjne
Wspomaga regenerację skóry
Łagodzi objawy alergii skórnych
Redukuje rumień i zaczerwienienia

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top