Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Hydrolat z lawendy

INCI: Lavandula Angustifolia Flower Water

Lawenda to jeden z najczęściej spotykanych surowców zarówno w kosmetyce jak i aromaterapii. Kwiaty lawendy występują w różnej kolorystyce ( od purpurowego przez niebieski do różowego), a ich cechą charakterystyczną jest intensywny zapach. Z uwagi na ten aromat, lawenda szczególne znaczenie znalazła w aromaterapii. W lawendzie znajdują się kwasy organiczne, garbniki i substancje zwalczające wolne rodniki, dzięki czemu stosowana jest często w produktach do pielęgnacji.

Łagodzi podrażnienia
Przyspiesza regenerację skóry
Redukuje wydzielanie sebum
Działa przeciwstarzeniowo

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top