Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Kwas bursztynowy

INCI: Succinic Acid

Pozyskiwany z bursztynu, ale również dzięki nowoczesnej metodzie biotechnologicznej w procesie fermentacji na skalę przemysłową. Zastosowanie w kosmetyce znalazł dzięki swoim multifunkcjonalnym właściwościom. 

Jest antyoksydantem
Działa przeciwtrądzikowo
Łagodnie złuszcza, ale nie podrażnia
Wygładza strukturę skóry

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top