Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej laurowy

INCI: Laurus Nobilis Oil

Pozyskiwany ze świeżych, dojrzałych owoców wawrzynu szlachetnego, czyli wiecznie zielonego drzewa, które rośnie w krajach południowych. Zawiera cenne składniki takie jak niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe i przeciwutleniacze. Posiada gorzki smak i bardzo intensywny zapach. Jest składnikiem kosmetyków służących głównie do łagodzenia problemów skórnych. 

Hamuje namnażanie się bakterii
Redukuje swędzenie po ukąszeniach owadów
Przyspiesza regenerację skórnych uszkodzeń (zadrapania, pęknięcia)
Wspomaga walkę z łupieżem

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top