Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z rokitnika

INCI: Hippophae Rhamnoides Oil

Otrzymywany w procesie tłoczenia owoców rokitnika zwyczajnego. Piękne, ciemnopomarańczowe owoce nie tylko urzekają kolorem, ale są źródłem wielu składników aktywnych. Rokitnik zawiera ponad 190 cennych substancji, a jego owoce wyróżnia niezwykle duża ilość witaminy C. Roślina ta nazywana jest “złotem Syberii” lub “ananasem syberyjskim”. Olej z rokitnika, ze względu na wysoką zawartość kwasów omega-3, omega-6, omega-9 i fosfolipidów jest cennym składnikiem kosmetyków, zwłaszcza tych przeznaczonych do pielęgnacji skóry suchej, podrażnionej, zniszczonej lub dojrzałej. 

Redukuje drobne zmarszczki
Silnie nawilża
Ociepla i ujednolica koloryt skóry
Łagodzi podrażnienia

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top