Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej słonecznikowy

INCI: Helianthus Annus Seed Oil

Tłoczony ze świeżych nasion rośliny znanej od stuleci – słonecznika. Charakterystyczne żółte kwiaty, będące skarbnicą karotenoidów i flawonoidów. Olej z nasion słonecznika bogaty jest w kwasy tłuszczowe, sterole i tokoferole (witamina E). Poza zastosowaniem w gastronomii, wykazuje silne właściwości pielęgnacyjne, szeroko wykorzystywane w branży kosmetycznej.

Wzmacnia naturalną warstwę ochronną skóry
Regeneruje i zmiękcza naskórek
Redukuje powstawanie niedoskonałości
Reguluje wydzielanie sebum

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top