Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z nasion czarnej porzeczki

INCI: Ribes Nigrum Seed Oil

Pozyskiwany z nasion Ribes Nigrum, czyli czarnej porzeczki uprawianej ze względu na zdrowotne właściwości i uniwersalne zastosowanie. Jest to prawdziwa skarbnica witamin (szczególnie witaminy C) i unikalnych kwasów tłuszczowych GLA, ALA, SDA. Wpływają one korzystnie na krążenie krwi, dlatego olej z czarnej porzeczki polecany jest szczególnie osobom, które posiadają cery suche, wrażliwe, naczynkowej.

Jest antyoksydantem
Przyspiesza regenerację skóry
Łagodzi objawy alergii
Poprawia nawilżenie i elastyczność skóry

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top