Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej z pestek truskawek

INCI: Fragaria Ananassa Seed Oil)

Otrzymywany w procesie tłoczenia nasion truskawek. Nasiona truskawek zawierają od 10 do 30% tłuszczu, dlatego z powodzeniem mogą zostać wykorzystane do pozyskania oleju. Jest on jednak bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe (omega-3, omega-6, omega-9), Jest on również źródłem witamin i przeciwutleniaczy. Sprawdzi się doskonale w pielęgnacji różnych typów cery, szczególnie suchej i dojrzałej. Można go stosować samodzielnie lub jako składnik innych kosmetyków, również do ciała i włosów. 

Nawilża, ogranicza utratę wody
Regeneruje skórę
Zmiękcza i wygładza
Poprawia elastyczność

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top