Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olejek tymiankowy

INCI: Thymus vulgaris Thyme Oil

Olejek eteryczny otrzymywany w procesie destylacji ziela tymianku, czyli rośliny powszechnie stosowanej w kuchni i kosmetyce – macierzanki pospolitej. Charakterystyczny, ziołowy zapach olejku tymiankowego oraz jego antyseptyczne właściwości wynikają z wysokiej zawartości tymolu oraz terpenów. Olejek może być stosowany w kominku do aromaterapii, jako dodatek do olejku do masażu lub składnik kosmetyków (głównie w produktach oczyszczających i dezodorujących). 

Hamuje namnażanie się bakterii
Redukuje wydzielanie sebum
Delikatnie ściąga
Poprawia mikrokrążenie

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top