Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Teobromina

INCI: Theobromin

Związek zaliczany do grupy alkaloidów, występuje naturalnie w kakaowcu. Działanie ma zbliżone do kofeiny i teofiliny. Ze względu na jej właściwości pobudzające i antyoksydacyjne, jest ona stosowana głównie w produktach przeciwzmarszczkowych i antycelullitowych. 

Zmniejsza widoczność zmarszczek
Niweluje cienie i obrzęki
Pobudza mikrokrążenie
Poprawia elastyczność skóry

Składnik ten znajdziesz w

5.00/5
(1)

39,00

/5
(0)

69,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(4)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top