Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Ekstrakt z kwiatu rumianku

INCI: Chamomila Recutita Extract

W Polsce rumianek jest znanym chwastem.  Jako surowiec kosmetyczny wykorzystuje się kwiaty, które zawierają m.in. terpenoidy (np. bisabolol), flawonoidy, związki kumarynowe, śluzy, karotenoidy i związki mineralne.

Działa przeciwuczuleniowo
Łagodzi
Zmniejsza obrzęki
Rozjaśnia włosy

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top