Promocje

Menu

Produkty

Szukaj

Olej kokosowy

INCI: Cocos Nucifera Coconut Oil

Pozyskiwany w miąższu orzecha palmy kokosowej. Zawiera głównie kwasy tłuszczowe, witaminy, ale jest także skarbnicą minerałów. Cieszy się wielką popularnością na całym świecie ze względu na swoje właściwości i szerokie możliwości zastosowań. Najczęściej stosowany w czystej formie bezpośrednio na skórę, do masażu lub w kosmetykach do skóry suchej, pękającej, uszkodzonej, a także w kosmetykach do pielęgnacji włosów. 

Emolient
Działa nawilżająco
Regeneruje
Łagodzi podrażnienia

Składnik ten znajdziesz w

/5
(0)

25,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

/5
(0)

29,00

5.00/5
(2)

49,00

5.00/5
(3)

49,00

5.00/5
(1)

49,00

5.00/5
(1)

29,00

/5
(0)

49,00

Odkryj wszystkie kosmetyki i ciesz się różnorodnością produktów

Scroll to Top